BOUW AAN JEZELF

Bouw Aan Jezelf: een creatief event waar jij centraal staat

Als de afgelopen jaren ons iets hebben geleerd, is dat het belang van verbinding ervaren en goed voor jezelf te zorgen. Door de lockdowns waren we maandenlang aan huis gebonden en brachten we veel tijd alleen door. Voor sommigen heerlijk – voor anderen confronterend. Juist wanneer het ‘gewone’ leven stil lijkt te staan,  ontstaat ruimte voor ontwikkeling en groei. 

In een volledig verzorgde dag zetten we onder andere LEGO en Hubelino in om op speelse, lichte manier bij die persoonlijke ontwikkeling stil te staan. Deze dag focus je even niet op de kinderen, je partner, het werk – vandaag draait het om jou. In verschillende workshops onderzoeken we op creatieve wijze vragen als ‘wie ben ik eigenlijk?’, ‘hoe zien anderen mij?’ ‘hoe ben ik in een groep?’, ‘hoe is mijn droomwereld?’. We leggen je in de watten met culinaire gerechten en geven praktische tips waarmee je thuis verder aan de slag gaat. Een geschenk aan jezelf dus en een prachtige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Kom je mee aan jezelf bouwen?

Creativiteit & persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet zwaar & serieus te zijn. Met onder andere LEGO en Hubelino onderzoeken we op lichte & relaxte manier wie je bent en waar je tegenaan loopt. In alle workshops krijg je praktische tips en een werkboek zodat je thuis verder aan de slag kunt.

Verbinding

Bouw Aan Jezelf is een prachtige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. De deelnemers hebben twee dingen gemeen: ze hebben behoefte aan een dagje voor zichzelf en worden blij van creatief bezig zijn.

Volledig verzorgde dag

Vandaag hoef je nergens aan te denken. Met aandacht uitgekozen locaties leggen je in de watten met een culinaire lunch en hapjes & drankjes tussendoor. Je krijgt van ons een map met informatie voor tijdens de workshops en thuis.

De workshops

a happy place

Als je jouw leven precies zo kon inrichten als je maar wilde, hoe zag het er dan uit?

samen knikkeren

Hoe functioneer jij in een groep? Welke rol neem je aan? Welke kwaliteiten zet je in?

jouw verhaal

Welk verhaal vertel je bewust en onbewust over jezelf? Hoe zien jij & anderen jou?

 

Je hoeft geen ervaring met LEGO te hebben om deel te nemen aan dit event.

HET PROGRAMMA

09:30 ontvangst met koffie, thee & zoets
10:00 welkom door Evelien, Lola & Natasja
10:30 samenstellen van je eigen minifiguur
11:00 workshopronde 1
12:15 culinaire lunch
13:00 workshopronde 2
14:15 hapje & drankje
14:30 workshopronde 3
15:45 afsluiting
16:00 borrel met een hapje

HET TEAM

Natasja de Vos

Natasja de Vos

Speelgoedfotograaf en LEGO influencer. Combineert plastic figuren met natuurelementen om een magische wereld te creëren.

Evelien Hoekman

Maakt creatief lesmateriaal. Economie docent & workshop-enthousiast. Bouwt Hubelino knikkerbanen en DUPLO monsters.

Lola Nouwens

Coacht en schrijft over het vinden van je identiteit na ingrijpende gebeurtenissen. Eerste winnares van LEGO MASTERS Nederland & België. Gelooft in liefde, vrijheid & eigen keuzes maken.

Kom je mee bouwen?

Sluit aan bij één van de volgende edities van Bouw Aan Jezelf op zondag maart 2022 [xxx]

In de prijs is inbegrepen:

Ik vond het helemaal perfect. De diversiteit van de verschillende workshops was heel fijn! Een mooie dag met gezelligheid, creativiteit en emotie. Mezelf leren kennen en leuke contacten gemaakt. Met de tips uit de workshops ben ik super blij! Ik zal hier nog heel vaak aan denken.
Silvia
Duidelijke structuur en ontspannen. Goede sfeer! Ik was vooral nieuwsgierig naar mijn rol in teamverband. Dat is wel duidelijk geworden.
deelnemer oktober '21
Ik ga verrijkt terug naar huis. Het samenwerken, foto's maken en het reflecteren van jezelf - helemaal goed.
Hennie
Een mooie herinnering waar ik zeer vaak op terug zal kijken.
deelnemer oktober '21
Nieuwe inzichten in mezelf en mijn gedachtes en gedrag gekregen. Hele open sfeer.
Ine
De knikkerbaan is lol maken en geeft tegelijkertijd inzicht in je teamrollen.
Jan
Superfijn, veilig, luchtig en toch de diepte in. Ik kwam met de verwachting creatief bezig te zijn met LEGO en mezelf te ontwikkelen. Beide aan voldaan 🙂
deelnemer oktober '21
Had verwacht dat het zwaar zou zijn maar je leerde spelenderwijs nieuwe inzichten.
Ellen
Ben mezelf wel tegen gekomen. Ik voelde me erg veilig, was een leuke groep! Chapeau.
deelnemer oktober '21
Workshop Happy Place was heel leuk en inzichtelijk. De drie onderdelen vullen elkaar goed aan, afwisselend. De werkmap = top.
Wally
Super ontspannen en gezellige sfeer de hele dag. Was vrij neutraal gekomen maar het overtrof echt alles, wanneer is er weer een training??
deelnemer oktober '21
Erg leuk. Hele mooie gesprekken gehad. Top, mooi, netjes georganiseerd.
Gerry
Mooi om te zien hoe je jezelf, maar wel op afstand, kan tegenkomen in de minifig. Hoe die toch wat van je laat zien, ook al had je dat tevoren niet zo gedacht. Nieuwe inzichten om thuis verder aan te werken. Hele mooie prijsstelling.
Jan
Dankjewel voor de veilige setting en het welkom gevoel. Jullie hebben me verwonderd. Ben echt op een hele fijne manier veel nieuwe dingen over mijzelf weten te komen. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan.
Daphne
De combinatie van creatief bezig zijn en jezelf en een ander leren kennen was top!
deelnemer oktober '21
Fijne, creatieve dag met fijne mensen, prettige plek, goede gesprekken, een inzicht en veel lol.
deelnemer oktober '21
Het was een super gave dag die ik voor geen goud Lego steentje had willen missen. Mooie mensen leren kennen en ja die Lego Masters zijn toch net mensen he 😉 maar wat een schatten van personen. Door hun was de sfeer zo gemoedelijk zo fijn. Bij de volgende wil ik er zeker weer bij zijn.
deelnemer oktober '21
Vragen of twijfel? Mogelijkheden bespreken voor Bouw Aan Jezelf als teambuildingactiviteit of een ander idee? Stuur even een mailtje, dan denken we met je mee.
Kun je dit keer niet? Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je eerder dan anderen op de hoogte van nieuwe data & events. Soms hebben we een early bird bonus, dat laten we je uiteraard ook weten.

Bouw Aan Jezelf is een initiatief van Evelien Hoekman, Lola Nouwens & Natasja de Vos. [iets over geen officieel onderdeel van lego ] + disclaimer privacy algemene voorwaarden]

toevoegen/aanpassen:

– menu bovenin (automatisch of handmatig)

meer info workshops (pagina)

meer info team (pagina)

agenda 

links naar onze eigen websites + George ea

logootje in tabblad

nieuwsbrief