TEAM

NATASJA DE VOS

Natasja de Vos is een wereldwijde grootheid op Instagram. Ruim zeventienduizend mensen volgen haar account met prachtige
fantasiewerelden rondom LEGO minifigures. Haar foto’s worden door LEGO gebruikt voor promotie en interne communicatie. Natasja’s opgedane ervaringen als selfmade fotografe deelt ze graag met jou. Krachtige tips die toepasbaar zijn op al je foto’s.

EVELIEN HOEKMAN

Evelien Hoekman heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Ze geeft workshops DUPLO knikkerbanen bouwen op scholen en bij bedrijven. Daarbij ligt de focus op het sociale aspect van samenwerking. Door haar 15 jaar ervaring als docent economie heeft ze goed zicht op groepsdynamiek en de invloed daarvan op de individuen in de groep.

LOLA NOUWENS

Lola Nouwens is mindset coach en schrijft over het vinden van je identiteit na ingrijpende gebeurtenissen. Als doctorandus in communicatie- en informatiewetenschappen is zij gespecialiseerd in moderne
gezondheidscommunicatie. Ze coacht volgens de Unique Leading methode en geeft online groepstrainingen waarin creatieve, zorgzame mensen leren zichzelf op #1 zetten.

Wij werken samen met:

Bedrukjeblokje.nl

Binnen één minuut je eigen custom LEGO®. Kies zelf welke stenen je op welke manier laat bedrukken.

Kom je mee bouwen?

Sluit aan bij de volgende editie van Bouw Aan Jezelf.

Save the date: 15 mei 2022!

Ik vond het helemaal perfect. De diversiteit van de verschillende workshops was heel fijn! Een mooie dag met gezelligheid, creativiteit en emotie. Mezelf leren kennen en leuke contacten gemaakt. Met de tips uit de workshops ben ik super blij! Ik zal hier nog heel vaak aan denken.
Silvia
Duidelijke structuur en ontspannen. Goede sfeer! Ik was vooral nieuwsgierig naar mijn rol in teamverband. Dat is wel duidelijk geworden.
deelnemer oktober '21
Ik ga verrijkt terug naar huis. Het samenwerken, foto's maken en het reflecteren van jezelf - helemaal goed.
Hennie
Een mooie herinnering waar ik zeer vaak op terug zal kijken.
deelnemer oktober '21
Nieuwe inzichten in mezelf en mijn gedachtes en gedrag gekregen. Hele open sfeer.
Ine
De knikkerbaan is lol maken en geeft tegelijkertijd inzicht in je teamrollen.
Jan
Superfijn, veilig, luchtig en toch de diepte in. Ik kwam met de verwachting creatief bezig te zijn met LEGO en mezelf te ontwikkelen. Beide aan voldaan 🙂
deelnemer oktober '21
Had verwacht dat het zwaar zou zijn maar je leerde spelenderwijs nieuwe inzichten.
Ellen
Ben mezelf wel tegen gekomen. Ik voelde me erg veilig, was een leuke groep! Chapeau.
deelnemer oktober '21
Workshop Happy Place was heel leuk en inzichtelijk. De drie onderdelen vullen elkaar goed aan, afwisselend. De werkmap = top.
Wally
Super ontspannen en gezellige sfeer de hele dag. Was vrij neutraal gekomen maar het overtrof echt alles, wanneer is er weer een training??
deelnemer oktober '21
Erg leuk. Hele mooie gesprekken gehad. Top, mooi, netjes georganiseerd.
Gerry
Mooi om te zien hoe je jezelf, maar wel op afstand, kan tegenkomen in de minifig. Hoe die toch wat van je laat zien, ook al had je dat tevoren niet zo gedacht. Nieuwe inzichten om thuis verder aan te werken. Hele mooie prijsstelling.
Jan
Dankjewel voor de veilige setting en het welkom gevoel. Jullie hebben me verwonderd. Ben echt op een hele fijne manier veel nieuwe dingen over mijzelf weten te komen. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan.
Daphne
De combinatie van creatief bezig zijn en jezelf en een ander leren kennen was top!
deelnemer oktober '21
Fijne, creatieve dag met fijne mensen, prettige plek, goede gesprekken, een inzicht en veel lol.
deelnemer oktober '21
Het was een super gave dag die ik voor geen goud Lego steentje had willen missen. Mooie mensen leren kennen en ja die Lego Masters zijn toch net mensen he 😉 maar wat een schatten van personen. Door hun was de sfeer zo gemoedelijk zo fijn. Bij de volgende wil ik er zeker weer bij zijn.
Petra
Kun je dit keer niet? Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je eerder dan anderen op de hoogte van nieuwe data & events. Soms hebben we een early bird bonus, dat laten we je uiteraard ook weten.

Bouw Aan Jezelf is een initiatief van Evelien HoekmanLola Nouwens & Natasja de Vos.